Zápis ze schůze výboru Občanského sdružení KOSMAS, Brno

06.03.2014 18:41

 

Zápis ze schůze výboru Občanského sdružení KOSMAS, Brno – Královo Pole

 

Datum konání: 13.2.2014

Místo konání: Bavorská pivnice

Čas zahájení: 19:00

 

Program schůze:

Schůzi výboru vedl pan Jiří Sekanina

  1. Hlavním bodem schůze byla příprava valné hromady. Termín valné hromady byl předběžně určen na 3.4.2014, místem konání pak bude sušárna domu  Kosmova 11b. Pozvánky na valnou hromadu připraví pan Vintrlík a tyto pak budou vyvěšeny na nástěnkách domů a webových stránkách sdružení. Návrh agendy valné hromady je přiložen.
  2. Dále byl vznesen dotaz na opravy balkonů bytových domů a na postup dalších úprav vnitrobloku ulic Kosmovy a Palackého. K tomuto tématu připravila paní Reichertová dopis (viz přílohy), který bude odeslán jménem OS na radnici městské části. Odpověď pak bude přednesena na valné hromadě.
  3. Dále proběhla diskuse na téma privatizace bytových domů a bylo navržeho podat opětovnou žádost o přehodnocení dřívějšího rozhodnutí magistrátu města. Taktéž bylo navrženo, v souvislosti s nadcházejícími volbami, dotázat se významných politických uskupení na jejich postoj k případné budoucí privatizaci obecního majetku. Tyto žádosti připraví pan Sekanina s pomocí pana Salajky.
  4. Stav převodu dispozičních práv k účtu OS na současné vedení zůstává nezměněn.
  5. Posledním projednávaným bodem byly tržní ceny bytů a prodejní ceny v případě privatizace. Členové výboru byli vyzváni, aby se pokusili tyto ceny zjistit.

 

 

Zapsal: Jiří Sekanina

Přílohy: 1. Prezenční listina

2. Dopis městské části

3. Program valné hromady